ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ PROJE ATÖLYESİ

Uludağ üniversitesi bünyesinde Hizmetine devam etmekte olan proje atölyesi 2012 yılı şubat ayında Bursa Valiliği ve Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle faaliyete geçmiştir. Gönüllülük esasına dayanarak işlerlik kazanan bu birimin temel amacı; proje yazan ,uygulayan, gençlerin yönetim becerileri edinmesine katkı sunan, çeşitli etkinlikler, geziler düzenleyen ve bu etkinliklerde farklı ülke vatandaşlarını farklı kültürleri de içine alan Türkiye ve Avrupa ülkelerinin kaynaşması, karşılıklı fayda sağlamasını kendine amaç olarak uluslararası ölçekte mesleki yetkinliğe sahip, disiplinler arası çalışmayı özümsemiş, girişimci ve yenilikçi bireyler yetiştirmeyi ise kendine görev olarak belirlemiştir.

Bu amaç ve görev doğrultusunda  kurulduğu tarihten itibaren projeler ,zirveler sempozyumlar,eğitimler yapmıştır yurt içi ve yurt dışında binlerce öğrencinin gelişimde etkin rol üstlenmiştir.Bünyesinde barındırdığı çeşitli direktörlükler ile profesyonel iş dünyasının küçük bir modülünü üyelerine yaşatan ve üyelerinin ilgi ve beceri alanlarını bu direktörlükler ile destekleyen proje atölyesi  her geçen genişleyen ve tecrübelerine tecrübe katarak ilerleyen yapısıyla  Türkiyede emsal alınan bir oluşum olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Mustafa ASLAN (Genel Koordinatör)